Harmadik féklámpa Peugeot 407 szedán 6351S9

14 500 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 6351S9

1 készleten

Cikkszám: 6939-L10_K18 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Harmadik féklámpa PEUGEOT 407 szedán

A PEUGEOT 407 szedán harmadik féklámpája elengedhetetlen része járművének, hogy nagyobb biztonságot nyújtson fékezés közben. Ez a használt eredeti, 6351S9 kódú lámpa kiváló rálátást biztosít az autójára a többi vezető számára, így jelentősen hozzájárul a közlekedési balesetek megelőzéséhez. Kifejezetten a PEUGEOT 407 szedán modellekhez tervezve problémamentes kompatibilitást és egyszerű cserét garantál.

Műszaki információk:
Gyártó: PSA CITROEN PEUGEOT
Modell: 407 szedán
Termékkódok: 6351S9

Ezt a lámpát általában akkor cserélik ki, ha baleset közben megsérül, vagy ha csökkent fényintenzitást észlelnek, ami gyakori a régebbi járműveknél. A harmadik féklámpa funkciója kulcsfontosságú a biztonság növelése szempontjából – magasabban helyezkedik el, mint a többi féklámpa, ami jobb láthatóságot tesz lehetővé különösen magasabb járművek vagy nagy forgalom esetén. Javasoljuk az összes féklámpa működésének rendszeres ellenőrzését a teljes működőképességük megőrzése érdekében.

A világítás cseréjéhez nem kell felkeresnie egy szervizt, csak alapvető eszközökre van szüksége, és Ön is könnyedén cserélheti. A részletes cserére vonatkozó utasítások megtalálhatók járművének kézikönyvében vagy az autószerelők számára szakosodott weboldalakon.

Ennek az alkatrésznek a megvásárlásával egy minőségi, bevált terméket kap megfizethető áron, amely hozzájárul autója biztonságosabb és gördülékenyebb működéséhez.

További információk

Tömeg 0,6 kg