Klímacső Peugeot 206 6460JW

14 500 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 6460JW

1 készleten

Cikkszám: 4101-AE8_K4a Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

Klímacső PEUGEOT 206 206+ 1.4 benzin

A Peugeot 206-ban lévő hiányzó vagy sérült klímacső cseréje különbséget jelenthet a forró vezetési élmény és a frissítő vezetési kényelem között. A Peugeot 206 és 206+ 1,4-es benzinmotorral szerelt Peugeot 206 és 206+ modellekhez tervezett, kiváló minőségű használt klíma csövünk ideális megoldás klímaberendezése hatékonyságának helyreállítására. A 6460JW alkatrészt gondosan szétszerelték, ellenőrizték, és készen áll a beszerelésre.

Műszaki információk:

  • Gyártó: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Típus: Peugeot 206, 206+ (1,4 benzin)
  • Termékkódok: 6460JW
  • Egyéb számok: Nem elérhető

A klímacsövek gyakran szélsőséges hőmérsékletnek és nyomásnak vannak kitéve, ami anyagkopáshoz, végül áttörésekhez vagy eltömődésekhez vezethet. Ez az alkatrész elengedhetetlen a légkondicionáló rendszer megfelelő működéséhez, eltávolítja a forró levegőt a kompresszorból, és segít az autó belsejében kellemesen hűvös lenni. A csőcserét szakembernek kell elvégeznie, hogy biztosítsa a rendszer tömítettségét és hatékonyságát.

Ez az alkatrész olyan autószerelők és barkácsolók számára alkalmas, akik megbízható cserét keresnek egy eredeti Peugeot alkatrészhez. Termékünkkel nem csak a teljesítményt kapja, hanem azt a magabiztosságot is, hogy autója évszaktól függetlenül úgy fog teljesíteni, ahogy kell.

Ezzel a minőségi használt alkatrészsel most könnyedén visszaállíthatja klímarendszere hatékonyságát és teljesítményét. Rendelje meg most, és élvezze azt a kényelmet és nyugalmat, amelyet járművében a megfelelően működő légkondicionáló jár.

További információk

Tömeg 0,4 kg