Bal első ajtózár Citroën C3 5PIN 46982980 9135N0

Értesítsen, ha a termék raktáron van

36 300 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 46982980 9135N0 NFP

Elfogyott

Cikkszám: 2368-AJ1_K6a Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

A bal első ajtó központi zárjának elektromos zárja CITROEN C3
5 PINS

Megbízható megoldást keres járműve központi zárrendszere működőképességének helyreállítására? Használt Citroën C3 bal első elektromos ajtózár kínálatunk ideális választás autószerelők és barkácsolók számára egyaránt. Ezt az autóalkatrészt kifejezetten a folyamatos, kompromisszumok nélküli működésre tervezték, és olyan alkalmazásokhoz alkalmas, ahol garantálni kell a megbízhatóságot és a hosszú távú működést.

A zárat elsősorban a Citroën C3 modellekhez szánják, de kompatibilis lehet más PSA-csoport modellekkel is, amelyek hasonló specifikációkkal rendelkeznek. Öt elektromos tűvel rendelkezik, amelyek biztosítják a zár megfelelő kommunikációját és működését. A 46982980 9135N0 termékkód már jelzi, hogy minőségi és bevált alkatrészről van szó, amely már valós üzemben is átesett a stresszteszteken.

Műszaki információk:
Gyártó: PSA CITROEN PEUGEOT
Modell: Citroën C3
Termékkódok: 46982980, 9135N0
Egyéb számok: NFP

Ez a zár ideális választás azok számára, akik minőségi cserealkatrészt keresnek anélkül, hogy új OEM berendezésekbe kellene beruházniuk. A zár felszerelése viszonylag egyszerű, és a legtöbb autószerelő kéznél lévő közös szerszámokkal és felszerelésekkel elvégezhető. A bal első ajtó zárja gyakran keresett cserealkatrész, mert a vezetőoldali ajtó mechanizmusai a leggyakrabban előforduló használat miatti kopással és elhasználódással szembesülnek.

Amikor ezt az autóalkatrészt választja, biztos lehet benne, hogy olyan terméket kap, amelyet szigorúan teszteltek, és megfizethető áron optimális teljesítményt nyújt. Állítsa vissza járműve biztonságos működését és kényelmét a Citroën C3-hoz és más kompatibilis PSA CITROEN PEUGEOT modellekhez megfelelő elektromos ajtózárunkkal.

További információk

Tömeg 0,8 kg