Fényvezérlő Citroën Peugeot 96378815ZL 625386

16 900 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 96378815ZL 625386 NFP

2 készleten

Cikkszám: 6553-K10_KR14a Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Vezérlő lámpákhoz, villogókhoz és ködlámpákhoz a kormány alatt CITROEN PEUGEOT autókhoz
PEUGEOT 607-ből származik

Megbízható és ellenőrzött lámpa-, irányjelző- és ködlámpa-vezérlőt keres Citroën vagy Peugeot járművéhez? Minőségi és bevált használt alkatrészt kínálunk, amelyet egy Peugeot 607-es járműből szereltek le, de kompatibilis ezen márkák különböző modelljeivel. Ez a vezérlő ideális azok számára, akik jó áron keresnek cserealkatrészt, de nem szeretnének kompromisszumot kötni az eredeti alkatrészek minőségében és megbízhatóságában.

Műszaki információk:
Gyártó: PSA Citroën Peugeot
Típus: Peugeot 607
Termékkódok: 96378815ZL, 625386
Egyéb számok: NFP

Ez a kormánykerék alatt található lámpavezérlő számos fontos funkciót lát el – lehetővé teszi a lámpák, irányjelzők és ködlámpák egyszerű vezérlését. Rendszeres cseréje általában nem szükséges, de meghibásodás esetén fontos a biztonságos és kényelmes utazást biztosító alkatrész kiválasztása. Ajánlatunknak köszönhetően Önnek lehetősége van eredeti alkatrész beszerzésére, amely garancia az összes fenti rendszer megfelelő működésére.

Ha az izzója gyakran kiégeti őket, vagy más műszaki problémája van, ami a lámpavezérlőhöz köthető, nem árt ezt az alkatrészt ellenőrizni és esetleg kicserélni. A kínált termék szétszerelés előtt alaposan tesztelt és jó állapotban van, ami garantálja, hogy elégedett lesz a vásárlással.

Még akkor is, ha használt alkatrészről van szó, gondoskodunk arról, hogy minden alkatrészt gondosan megvizsgáljanak és teszteljenek, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak és műszaki követelményeinek. Ha megvásárolja ezt az alkatrészt, minőséget kap ésszerű áron anélkül, hogy kockáztatnia kellene az utángyártott alkatrészek vásárlását.

Legyen szó professzionális autószerelőről vagy buzgó barkácsolóról, ez a lámpa-, irányjelző- és ködlámpa-vezérlő olyan funkciókat biztosít, amelyekre támaszkodhat. Termékünkkel autója ismét biztonságosan szállítható éjszaka vagy rossz időben, teljesen működőképes világítással és jelzéssel.

További információk

Tömeg 0,5 kg