Utas kartámasz Citroën Peugeot 8830JR

29 000 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 8830JR NFP

1 készleten

Leírás

Kartámasz CITROEN PEUGEOT modellekhez Utasülés Berva HZE- – TRAMONTANE Használt alkatrész – szennyeződés lehetősége – ki kell tisztítani Minőségi, megbízható és megfizethető megoldást keres járművében a kartámasz cseréjére? Ha igen, akkor ez a használt alkatrész, Citroën Peugeot 8830JR utas kartámasz a megfelelő választás. Ez a kifejezetten a Citroën és Peugeot modellekkel való kompatibilitásra tervezett kartámasz biztosítja utasa kényelmét az utazások során. A Citroën és Peugeot járművek eredeti specifikációihoz illeszkedő robusztus felépítésével és esztétikájával ez az alkatrész a funkcionalitás és a stílus ideális kombinációját biztosítja. Bár az alkatrészt használják, állapotát és működőképességét alaposan tesztelték a maximális felhasználói elégedettség érdekében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy használt cikkről van szó, ezért a telepítés előtt tisztításra lehet szükség. Műszaki információk

  • Gyártó: Citroën, Peugeot
  • Modell: A kartámasz számos modellhez alkalmas, beleértve a Citroën Berlingo-t, a Citroën Xsara Picassót, a Peugeot 307-et és a Peugeot Partnert.
  • Termékkódok: 8830JR
  • Egyéb számok: NFP

Ez az alkatrész különösen alkalmas azok számára, akik hatékony megoldást keresnek járműveik belső javítására vagy javítására anélkül, hogy új, gyakran drágább alkatrészekbe kellene beruházniuk. A kartámasz könnyen felszerelhető, és kompatibilis a fent említett különböző autómodellekkel, így ideális választás az autószerelők vagy az autójukat saját maguk javító egyéni felhasználók számára. Ne habozzon beruházni ebbe a minőségi autóalkatrészbe, amely növeli a vezetési kényelmet és egyben esztétikus megjelenést kölcsönöz járműve belsejének. Gondoskodjon arról, hogy autója mindig kiváló állapotban legyen egy kartámasz segítségével, amely praktikus és vizuális fejlesztéseket is hoz az autóban.

További információk

Tömeg 0,9 kg