Külső jobb hátsó ajtó kilincs Citroën Peugeot 9634932180 9101CF

24 200 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 9634932180 9101CF

1 készleten

Leírás

Külső jobb hátsó ajtókilincs CITROEN BERLINGO és PEUGEOT PARTNER II
2005-ös modellből
Szín FXT- – FEKETE KORNÉLIA

Citroën vagy Peugeot járművéhez keres alkatrészt? Bemutatjuk Önnek a 2005-től kezdődő Citroën Berlingo és Peugeot Partner II modellekhez megfelelő külső jobb hátsó ajtókilincset. Ez az alkatrész ideális választás autója javításához és funkcionalitásának helyreállításához, ráadásul a vonzó fekete Cornelia színben. az FXT kóddal.

Az alkatrész minőségét és sértetlenségét a PSA gyártóktól való származása biztosítja, akik pontosságukról és megbízhatóságukról ismertek az autótartozékok terén. A külső fogantyú egyenesen helyettesíti az eredeti alkatrészt, további módosítások vagy speciális szerszámok nélkül a telepítéshez, amely ideális az otthoni vagy a műhelyben végzett önkiszolgáló javításokhoz.

Műszaki információk
Gyártó: PSA CITROEN PEUGEOT
Modell: CITROEN BERLINGO, PEUGEOT PARTNER II
Termékkódok: 9634932180, 9101CF
További számok: Színes FXT – BLACK CORNELIA

Sajátos formájának és kialakításának köszönhetően, amely megfelel az eredeti specifikációknak, ez a külső fogantyú teljes kompatibilitást és funkcionalitást biztosít. Nincs is jobb annál, mint megbizonyosodni arról, hogy a vásárolt alkatrész pontosan úgy illeszkedik, ahogy kell. És mindezt kedvező áron a gyors és egyszerű vásárlás lehetősége mellett, közvetlenül az otthona kényelméből. Ezzel a tökéletesen illeszkedő csomagtérajtó fogantyúval varázsolja újból nagyszerű kinézetét és hibátlan működését!

További információk

Tömeg 0,3 kg