Bal oldali ajtózár felső Citroën Berlingo II 8726C8

12 100 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 8726C8

2 készleten

Cikkszám: 4449-AG9_K18a Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Kábelvezető bal hátsó szárny ajtózárral
Felső zsanér – használt
CITROEN BERLINGO és PEUGEOT PARTNER I. és II

Megbízható alkatrészt keres Citroën vagy Peugeot autójához? Bemutatjuk Önnek a Citroën Berlingo II modellekhez, valamint a Peugeot Partner I és II modellekhez megfelelő bal felső ajtózárat. Ez a használt alkatrész nélkülözhetetlen eleme autója problémamentes működésének.

Ez a rész biztosítja a bal hátsó szárny ajtó megfelelő zárását és nyitását. Megfelelő működése kulcsfontosságú autója biztonsága és a nem kívánt behatolás elleni védelem szempontjából. A zár beépített kábelvezetővel rendelkezik, amely biztosítja az ajtó zavartalan és megbízható működését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy használt alkatrész, amelyet előzetesen teszteltek működése és biztonsága érdekében.

Műszaki információk:
Gyártó: PSA (Peugeot-Citroën)
Modell: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner I és II
Termékkódok: 8726C8
Egyéb számok: Nem elérhető

Ha autószerelőként dolgozik, vagy saját maga végez javításokat, ez az alkatrész tökéletes az Ön igényeinek. Termékünket a korábbi professzionális tesztelésnek köszönhetően garantáltan kiváló minőség és hosszú élettartam garantálja. A minőségi autóalkatrészekbe való befektetés mindig befektetés az Ön biztonságába az utakon.

További információk

Tömeg 0,5 kg