Jobb oldali ajtózár felső Citroën Berlingo II 8726C9

12 100 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 8726C9

1 készleten

Cikkszám: 4446-AG9_K18a Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Kábelvezető jobb hátsó szárny ajtózárral
Felső zsanér – használt
CITROEN BERLINGO és PEUGEOT PARTNER I. és II

Megbízható és bevált alkatrészeket keres Citroën vagy Peugeot járművéhez? Használt felső zsanéros jobboldali ajtózárat kínálunk, amely tökéletes megoldás a Citroën Berlingo és a Peugeot Partner első és második generációjához. Ez az alkatrész ideális választás autószerelők és barkácsszerelők számára, akik minőségi cserét keresnek az eredeti alkatrészhez anélkül, hogy újat kellene beruházniuk.

Az ajtózár elengedhetetlen része járműve biztonságának, megfelelő működése pedig kulcsfontosságú az autó biztonságos használatához. Ajánlatunknak köszönhetően gyorsan és kedvező áron juthat hozzá ehhez az alkatrészhez, ami lehetővé teszi járművének biztonságos és működőképes állapotban tartását felesleges késlekedések nélkül.

Műszaki információk

  • Gyártó: PSA, Citroën Peugeot
  • Modell: Citroën Berlingo I & II, Peugeot Partner I & II
  • Termékkódok: 8726C9
  • Egyéb számok: A felsorolt alkatrész a 8726C9 sorozatszám alatt nyomon követhető, ami garantálja a felsorolt járműmodellekkel való kompatibilitást.

Ha megrendeli ezt a használt autóalkatrészt, nem csak járműve funkcionalitását és biztonságát biztosítja, hanem támogatja az egyre divatosabb fenntarthatósági és ökológiai megoldást is. Győződjön meg róla, hogy Berlingo vagy Partnere működőképes marad megbízható és megfizethető felső zsanéros jobboldali ajtózárunkkal.

Ne feledje, hogy még a használt alkatrészek is kiváló minőséget és hosszú távú megbízhatóságot biztosítanak, különösen, ha bizonyított forrásból származnak. A Citroën Berlingo és a Peugeot Partner jobbszárnyú ajtózárunkkal biztos lehet benne, hogy működőképes és biztonságos, kiváló műszaki állapotban lévő terméket kap.

További információk

Tömeg 0,5 kg