Jobb hátsó ajtózár Citroën Berlingo II 9138H0

36 300 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 9138H0

2 készleten

Leírás

Jobb hátsó ajtó központi zár
CITROEN BERLINGO és PEUGEOT PARTNER II gépkocsikhoz 2005-ös modellévtől
Elektromos motor nélkül külön megvásárolható

Fedezzen fel egy megbízható megoldást autója javítására egy használt jobb hátsó ajtó központi zárral, amelyet kifejezetten a Citroën Berlingo és a Peugeot Partner II számára terveztek. Ez az alkatrész ideális választás a 2005-től kezdődő modellekhez, és úgy tervezték, hogy optimális funkcionalitást és biztonságot érjen el járművében. Precíz megmunkálásának és robusztus kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy az ajtó védett és megbízhatóan zárható legyen.

A zár elektromos motor nélkül érkezik, így Ön használhatja járművéből a meglévő motort, vagy vásárolhat újat az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Ezzel a megközelítéssel nemcsak költségmegtakarítás érhető el, hanem rugalmasabb megoldást is lehetővé tesz az alkatrészek cseréje során. Ennek a zárnak az egyszerű felszerelése lehetővé teszi, hogy gyorsan helyreállítsa autója működőképességét és biztonságát anélkül, hogy drága új alkatrészekért kellene fizetnie.

Műszaki információk:

  • Gyártó: Citroën / Peugeot
  • Modell: Berlingo II, Partner II
  • Termékkódok: 9138H0

Ezt a terméket nagy tartósság és hosszú élettartam jellemzi, így ideális választás azok számára, akik minőségi cserealkatrészeket keresnek elfogadható áron járművükhöz. Tökéletes azoknak az autószerelőknek és barkácsolóknak, akik biztonságos és megbízható állapotban szeretnék tartani járművüket anélkül, hogy költséges új alkatrészeket kellene beruházni. Ne felejtse el, hogy a zár teljes működéséhez szükség lehet egy villanymotor vásárlására, amely könnyen integrálható a meglévő rendszerbe.

Befektetni egy minőségi használt autóalkatrészbe, mint amilyen ez az ajtózár, egy intelligens és gazdaságos megoldás arra, hogy járművét a legjobb állapotban tartsa. Adja hozzá ezt a keresett alkatrészt műhelyéhez, és gondoskodjon arról, hogy járműve továbbra is rendkívül működőképes és biztonságos maradjon. Mindenki számára megfelelő, aki hatékony és megfizethető megoldást szeretne járművének javításához és karbantartásához.

További információk

Tömeg 0,8 kg