Szűrődoboz Citroën Peugeot 1.5 HDI 9828002080

29 000 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 9828002080

1 készleten

Cikkszám: 7859-B3_K36 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Szűrődoboz, légszűrő burkolat a legtöbb 1.5 HDI motorral szerelt modellhez Termékleírás: Megbízható cserét keres Citroën vagy Peugeot 1.5 HDI motorral szerelt autója eredeti szűrődobozára? Használt Citroën Peugeot Filterbox alkatrészünk 9828002080 termékkóddal az ideális választás a tiszta és hatékony légáramlás helyreállításához járműve motorjában. Ez a kulcsfontosságú meghajtórendszer-alkatrész elengedhetetlen a motor megfelelő működéséhez, és rendszeres karbantartása vagy cseréje biztosítja az autó optimális teljesítményét és csökkentett üzemanyag-fogyasztását. Műszaki információk:

  • Gyártó: PSA Group
  • Modell: Citroën Berlingo III, Fiat Doblo III, Opel Combo E K9, Peugeot Partner III, Peugeot Rifter és Toyota ProAce City modellekhez alkalmazható.
  • Termékkódok: 9828002080
  • Egyéb számok: Ez a termék az adott járműmodelltől és műszaki adatoktól függően különböző termékszámok alatt szerepelhet.

A szűrődoboz cseréje viszonylag egyszerű folyamat, amelyet saját maga vagy szakember segítségével is elvégezhet. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a kompatibilitást járművével. Általában akkor javasolt a szűrődoboz cseréje, ha nyilvánvaló kopás vagy sérülés látható, amely jelentősen befolyásolhatja a motor működését. Ennek a minőségi szűrődoboznak a használatával minden alkalommal visszanyeri önbizalmát és megbízhatóságát egy gondosan tesztelt alkatrésznek köszönhetően, amely megfelel a Citroën és Peugeot szabványoknak. Nem számít, hogy Ön autószerelő vagy barkácsoló, ez a szűrődoboz a megfelelő választás, hogy járművét kiváló állapotban tartsa.

További információk

Tömeg 3 kg