Citroën Peugeot 96548606 6554QK Ablakvezérlő

8 000 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 96548606 6554QK

2 készleten

Cikkszám: 3638-AG9_K18 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Leírás

Utasablak vezérlő CITROEN C3 PICASSO PEUGEOT 207
Ez használt alkatrész, előfordulhatnak rajta használati nyomok, elektromosan teljesen működőképes alkatrész.

Megbízható és minőségi ablakemelőt keres Citroën C3 Picasso vagy Peugeot 207 autójához? Ideális választásunk van az Ön számára 96548606 6554QK kódú használt alkatrész formájában. Ezt az ablakvezérlőt az utasoldalra tervezték, és bár már használatban van, továbbra is garantálja a jármű elektromos rendszerének teljes körű működését. Praktikus és gazdaságos választás minden autószerelőnek vagy otthoni ezermesternek, aki szeretné autóját jó műszaki állapotban tartani anélkül, hogy szükségtelenül magas költségekkel járna az új alkatrészekért.

Műszaki információk
Gyártó: PSA
Típus: Citroën C3 Picasso, Peugeot 207
Termékkódok: 96548606, 6554QK
Egyéb számok: n/a

Az ablakemelő az egyik fontos eleme járműve kényelmes működésének. Elsődleges funkciója a kényelmes ablakszabályozás lehetővé tétele fizikai beavatkozás nélkül. Ezzel a résszel visszanyeri az utasoldali ablak kezelőszervei feletti teljes irányítást, és biztos lehet benne, hogy az alkatrész megfelelően fog működni járművében. A vezérlő telepítésekor tanácsos ügyelni arra, hogy minden elektromos csatlakozás szilárdan és biztonságosan legyen csatlakoztatva, ami garantálja a hosszú távú megbízhatóságot és működőképességet.

Ez az alkatrész ideális a normál kopás és az ablakfunkció gyakori használata miatt szükséges gyakori cserékre. Ha saját maga javítja meg autóját, biztosan értékelni fogja azt az egyszerűséget, amellyel ez az alkatrész beszerelhető, és azonnal elkezdheti használni.

Óvatosan kezelje a darabot, hogy megőrizze funkcionalitását és esztétikus megjelenését. Bár ez egy használt alkatrész, állapotát és működését alaposan tesztelték, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak és igényeinek. Ne felejtse el, hogy az ablakemelő rendszeres ellenőrzése és karbantartása jelentősen meghosszabbíthatja élettartamát és növelheti a vezetési kényelmet.

Ablakvezérlőnkkel nemcsak működőképes és gazdaságilag előnyös megoldást kap, hanem azt is, hogy Citroën C3 Picasso vagy Peugeot 207 ismét teljesen működőképes lesz. Ne várja meg, amíg a régi alkatrész meghibásodik, szerezze be ezt a minőségi használt ablakemelőt, és élvezze járműve gondtalan működését.

További információk

Tömeg 0,7 kg