Jobb hátsó ajtózár Peugeot 206 913886

24 200 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 913886 NFP

2 készleten

Cikkszám: 6321-AG8_K5a Kategóriák: , , , , , Címkék: ,

Leírás

Jobb hátsó ajtózár PEUGEOT 206
Központi zár nélküli kialakítás
Oldalt az utas mögött

Megbízható és minőségi zárat keres Peugeot 206 jobb hátsó ajtajához? Pontosan az Ön igényeinek megfelelő használt alkatrészt kínálunk, amely ideálisan helyettesíti az eredeti alkatrészt, tesztelt minőségben és működőképességi garanciával. Ezt a zárat a központi zár nélküli Peugeot 206 modellekhez tervezték, és az utasoldalon található, ideális a gyors és egyszerű cseréhez.

Tekintettel arra, hogy használt alkatrészről van szó, az ár és a minőség optimális arányára számíthat. Gondos ellenőrzésünknek és tesztelésünknek köszönhetően számíthat járműve hosszú távú megbízhatóságára és problémamentes működésére.

Műszaki információk:

  • Gyártó: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Típus: Peugeot 206
  • Termékkódok: 913886
  • Egyéb számok: NFP

Ezt a zárat kifejezetten a Peugeot 206-hoz tervezték, és a jobb hátsó ajtóra történő felszerelése egyszerű. Ideális azoknak a tulajdonosoknak, akik előnyben részesítik a kézi zárolást, és megbízható cserét keresnek anélkül, hogy a jármű elektromos rendszerébe kellene beleavatkozniuk. A zár tesztelt, és korának és korábbi használatának megfelelő szabványos kopottsággal rendelkezik, de a működőképessége teljes mértékben garantált. A felhasználók értékelni fogják, milyen egyszerű az alkatrész felszerelése, és mennyire problémamentesen működik.

Válassza ezt a bevált és megfizethető ajtózárat, és győződjön meg a megbízhatóságáról és a hosszú élettartamáról. Tartsa biztonságban és működőképes Peugeot 206-ját ezzel a minőségi használt autóalkatrészrel.

További információk

Tömeg 0,7 kg