Kartámasz vezető Citroën C5 8969XZ

24 200 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 8969XZ NFP illesztőprogram

1 készleten

Cikkszám: 6838-AH9_K24 Kategóriák: , , , , Címkék: ,

Leírás

Kartámasz CITROEN C5 I és II, C8 PEUGEOT 807
VELUR TERÜLET SZÖVET – F402- FZJ- – SZÜRKE ORAGE
BAL ÜLÉSRE – vezető
Használat nyomai mutatkozhatnak – tisztítani kell

Megbízható cserét keres Citroën C5 kopott kartámaszára, vagy Peugeot autóját a bizonyított minőségű használt alkatrészekre bízza? Az általunk kínált kartámasz az első és a második generációs Citroën C5-ből származik, és a Citroën C8 és Peugeot 807 modellekhez is illeszkedik. Ez a rész különösen alkalmas a bal oldali ülésre – a vezetőülésre, amit a mindennapi vezetés során biztosan értékelni fog.

A háttámla anyaga kiváló minőségű szürke Area velúr anyagból (F402- FZJ-) készült, mely egyben kényelmet és stílust biztosít. Annak ellenére, hogy használt alkatrész, megőrizte jó funkcionalitását és szerkezeti szilárdságát. Megjegyezzük azonban, hogy a korábbi használat nyomai is megjelenhetnek rajta, ezért javasoljuk, hogy az autóba szerelés előtt alaposan tisztítsák meg.

Műszaki információk:
Gyártó: PSA Citroën Peugeot
Típusok: Citroën C5 I és II, Citroën C8, Peugeot 807
Termékkódok: 8969XZ
Egyéb számok: NFP

A kartámasz kulcsfontosságú eleme a hosszú utakon a kényelemnek, és ergonomikusabb testtartást tesz lehetővé, és növeli a vezető biztonságát. A kartámasz helyes megválasztása és minősége így közvetve befolyásolja a vezetés közbeni általános fáradtságot, és javítja a koncentrációt az úton. Ne hanyagolja el ezt az elemet, amely kulcsszerepet játszhat járművében.

Az ehhez hasonló használt alkatrészek az alacsonyabb költségek előnyeit kínálják, miközben megtartják a fontos funkcionális szabványokat. Az autószerelők és a laikusok számára, akik úgy döntenek, hogy saját maguk javítják meg járművüket, ez az alkatrész hatékony és gazdaságilag ésszerű megoldást jelent. Hiszünk abban, hogy a kartámasz megfelel az Ön elvárásainak, és segít visszaállítani Citroën vagy Peugeot kényelmét.

További információk

Tömeg 1 kg