Léptetőmotor Citroën C5 fordulatszámmérőhöz 2001-től 2007-ig

19 400 Ft

Léptetőmotor fordulatszámmérőhöz és fordulatszámmérőhöz CITROEN C5 2000-től 2007-ig

2 készleten

Cikkszám: 5060-N10_K25a Kategóriák: , , , Címkék: ,

Leírás

Léptetőmotor fordulatszámmérőhöz és fordulatszámmérőhöz
A CITROEN C5 első sorába illeszkedik

Megbízható léptetőmotort keres CITROEN C5-ös sebességmérőhöz? Minőségi használt alkatrészeket kínálunk, amelyek meghosszabbítják járműve élettartamát és megtakarítják szervizköltségeit. Ez a motorkerékpár ideális választás a 2001 és 2007 között gyártott CITROEN C5 modellekhez. Kifejezetten e modellek prémium komponenseivel való zökkenőmentes integrációra készült.

A léptetőmotorok a fordulatszámmérők és a fordulatszámmérők kulcsfontosságú részét képezik, biztosítják a motor fordulatszámának és a jármű fordulatszámának pontos és megbízható mérését. Ezen alkatrészek megfelelő működése elengedhetetlen a biztonságos és hatékony vezetéshez. Ez a bizonyos alkatrész népszerű termék az autószerelők és a barkácsolók körében egyaránt, könnyű beszerelése és nagy megbízhatósága miatt.

Műszaki információk:
Gyártó: Citroën
Modell: C5 (első széria, 2001-2007)
Termékkódok: Információ nem áll rendelkezésre
Egyéb számok: Részletek nem állnak rendelkezésre

A kerékpár összeszereléséhez nincs szükség speciális szerszámokra, és ideális barkácsprojekt azoknak, akik szeretnének megtakarítani a professzionális összeszerelés költségeit. Szükség esetén technikusaink további műszaki támogatást nyújtanak annak érdekében, hogy a telepítés zökkenőmentesen menjen, és járműve gyorsan visszatérjen az utakra.

Ha bármilyen kérdése van, vagy tanácsra van szüksége járművéhez megfelelő alkatrész kiválasztásához, forduljon hozzánk bizalommal. Csapatunk azért van itt, hogy segítsen megtalálni az optimális megoldást az Ön helyzetére.

További információk

Tömeg 0,3 kg