Belső visszapillantó tükör Citroën C5 8149V8

9 700 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 8149V8

3 készleten

Leírás

Belső visszapillantó tükör CITROEN C5 I és II

Ha megbízható, minőségi cserealkatrészt keres Citroën C5-jéhez, ez a használt belső visszapillantó tükör lehet, amire szüksége van. Ez a termék az eredeti 8149V8 kóddal tökéletes választás az első és második generációs Citroën C5-höz. Kompatibilitásának és eredetiségének köszönhetően zökkenőmentes integrációt biztosít járműve többi rendszerével. A szükséges rálátás biztosítása a jármű mögé nemcsak a vezetési kényelem, de különösen a biztonság szempontjából kulcsfontosságú.

A visszapillantó tükör gyakran alábecsült, de rendkívül fontos eleme minden járműnek. Elsődleges funkciója a jó és széles látómező biztosítása, ami elengedhetetlen a jármű biztonságos hátra- és oldalirányú vezetéséhez. A gyakorlatban ez a tükör hajlamos megsérülni balesetek vagy a jég vagy egyéb törmelék gondatlan eltávolításakor. Ezért fontos, hogy bármilyen meghibásodás esetén a lehető leghamarabb cserélje ki, hogy megőrizze autója teljes funkcionalitását és biztonságát.

Műszaki információk:
Gyártó: PSA Citroën Peugeot
Modell: Citroën C5 I és II
Termékkódok: 8149V8
Egyéb számok: N/A

Ennek a tükörnek a felszerelése egyszerű, és nem igényel speciális szerszámokat, lehetővé téve a könnyű otthoni cserét. Általában csak egy megfelelő csavarhúzóra és néhány perc időre van szüksége. Mindazonáltal azt javasoljuk, hogy a jármű elektromos beszerelésével kapcsolatos minden manipulációt szakember vagy tapasztalt autószerelő végezzen el az összes elem megfelelő működésének biztosítása érdekében.

Ezt az alkatrészt úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen a Citroën C5 specifikációinak, így biztos lehet benne, hogy cseréje eredeti alkatrészre egyszerű és problémamentes lesz. Rendelje meg CITROEN C5 I és II belső visszapillantó tükrét még ma, és győződjön meg arról, hogy járműve megbízható alkatrészekkel van felszerelve, amelyek növelik annak biztonságát és kényelmét az úton.

További információk

Tömeg 0,6 kg