Jobb hátsó ajtó kilincs burkolat Peugeot 407 9646929877 9119Q4

12 100 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 9646929877 9119Q4 NFP

2 készleten

Cikkszám: 7598-M8_K16a Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

Dekoratív borítás a jobb hátsó utasajtó kilincséhez Peugeot 407-es autókhoz
Szín HYW – ALU BRUNITO

Minőségi és megbízható alkatrészeket keres Peugeot 407 autójához? Bemutatjuk a jobb hátsó ajtókilincs burkolatot, amely ideális választás járműve funkcionalitásának és megjelenésének helyreállításához. Ez az autóalkatrész használt, de alaposan tesztelt, jó állapotban van, készen áll arra, hogy hatékony és megfizethető csereként szolgáljon az eredeti alkatrészhez.

A dekoratív fogantyúburkolat nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is tetszetős, a HYW – ALU BRUNITO színű, tetszetős dizájnnal, amely kifinomult megjelenést kölcsönöz a Peugeot 407 hátuljának. A precíz megmunkálásnak köszönhetően ennek az alkatrésznek az összeszerelése egyszerűvé és gyorssá válik, amit mind a professzionális autószerelők, mind az otthoni barkácsolók értékelni fognak.

Műszaki információk

  • Gyártó: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Típus: Peugeot 407
  • Termékkódok: 9646929877, 9119Q4 NFP
  • Egyéb számok: Nem elérhető

Fontos megjegyezni, hogy bár a használt autóalkatrészek gazdaságosabbak, beszerelésükkor figyelembe kell venni korábbi kopásukat és általános állapotukat. Ezt a forgattyús fedelet a jó állapota és funkcionalitása miatt választották ki, garantáltan tartós lesz és a tőle elvárható teljesítményt nyújtja.

Autója helyreállítása most egyszerűbb és megfizethetőbb ennek a nagyszerű alkatrésznek köszönhetően. Ne feledje, hogy a hajtókar burkolatának nemcsak praktikus, hanem esztétikai szerepe is van, helyes megválasztásával és beszerelésével pedig jelentősen javíthatja autója általános megjelenését.

Kiderült, hogy a megfelelő karbantartás és az autóalkatrészek, például a hajtókar burkolatának időben történő cseréje meghosszabbíthatja járműve élettartamát, és megtakaríthatja a jövőbeni javítások költségeit. Minden Peugeot 407 tulajdonos számára bölcs döntés lehet, ha egy ilyen minőségi használt alkatrészbe fektet be.

További információk

Tömeg 0,3 kg