Jobb oldali pirobel biztonsági öv Peugeot 207 96863757XX 8975CA

24 200 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 96863757XX 8975CA

2 készleten

Cikkszám: 7498-AD18_K17 M7498 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Jobb első utas biztonsági öv
PEUGEOT 207 autókhoz
Szín FXX – FEKETE

Minőségi és megbízható biztonsági elemet keres Peugeot 207 autójához? Bemutatjuk a jobb első utas biztonsági övet, amely elengedhetetlen kelléke a jármű biztonságának garantálásához. Ezt az alkatrészt kifejezetten a Peugeot 207 modellhez tervezték, és ideális választás azok számára, akik eredeti és funkcionális autóalkatrészeket keresnek a minőségi kompromisszumok nélkül.

Fekete színének köszönhetően a biztonsági öv tökéletesen illeszkedik autója belsejébe, és könnyen illeszkedik annak általános megjelenésébe. Ezenkívül ez a szín kevésbé hajlamos a látható kopásra, ami előnyt jelent az autó tisztán és rendezett megjelenésében.

Műszaki információk
Gyártó: PSA CITROEN PEUGEOT
Típus: Peugeot 207
Termékkódok: 96863757XX, 8975CA
Egyéb számok: n/a

Ezt a biztonsági övet a jobb utasoldalra tervezték, és szakembernek kell beszerelnie, hogy szükség esetén megfelelő működést biztosítson. Fő funkciója a védelem erős fékezés vagy baleset esetén, ezért fontos, hogy mindig kiváló állapotban legyen.

Ennek az alkatrésznek a cseréjekor ajánlatos ellenőrizni járműve biztonsági rendszerének egyéb alkatrészeinek állapotát is. Ne feledje, hogy a rendszeres ellenőrzés és karbantartás kulcsfontosságú a vezető és az utasok maximális biztonsága érdekében. Ha nem biztos abban, hogy képes-e beszerelni ezt az alkatrészt, javasoljuk, hogy forduljon szakszervizhez. Ez a megközelítés biztosítja, hogy Peugeot 207 továbbra is optimális védelmet és biztonságot nyújtson.

E-shopunk játékosan ötvözi a profi autószerelők és a barkácsolók igényeit, akik a legjobbat akarják járművükhöz. A jobb első biztonsági öv kosarához való hozzáadásával egy lépést tesz a vezetési élmény biztonságának és kényelmének növelése felé.

Tippünk: A jobb áttekinthetőség érdekében vásárlás előtt ellenőrizze a termékkódot, és győződjön meg arról, hogy megfelel az Ön igényeinek. Ezzel elkerülheti az esetleges bonyodalmakat az autójához megfelelő alkatrész megtalálása során.

További információk

Tömeg 1,6 kg