Citroën Xsara Picasso ablakvezérlő 6554E1

9 700 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 6554E1 NFP

5 készleten

Cikkszám: 4976-N19_K25 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

DAV ablakvezérlő CITROEN XSARA PICASSO autókhoz

Megbízható ablakemelőt keres Citroën Xsara Picassójához? Használt autóalkatrészeink kínálatában megtalálható a minőségi ablakemelő, 6554E1 típusszám, amely tökéletes választás javításhoz vagy cseréhez. Ez az alkatrész mindenkinek megfelelő, aki megfizethető áron szeretné megőrizni autója eredeti funkcionalitását és esztétikáját.

A 6554E1 termékkód alatt ismert ablakemelő a Citroën Xsara Picasso eredeti alkatrésze, emellett kivételes tartósságot és hosszú élettartamot kínál. Bár ez egy használt alkatrész, gondosan tesztelték, és teljesen működőképes, biztosítva megbízható teljesítményét a mindennapi használat során.

Műszaki információk

  • Gyártó: PSA (Peugeot Société Anonyme)
  • Modell: Citroën Xsara Picasso
  • Termékkódok: 6554E1, NFP

Ennek az ablakvezérlőnek a felszereléséhez nincs szükség speciális szerszámokra, lehetővé téve az egyszerű egyedi cserét. Mivel az autó kényelmi funkcióinak szabályozásának fontos eleme, rendszeres ellenőrzése és esetleges cseréje megelőzheti a kopásból adódó további bonyodalmakat.

Tekintse meg ajánlatunkat, és alakítsa személyre Citroën Xsara Picassoját egy megbízható és bevált autóalkatrészsel, amely visszaadja vezetései kényelmét és biztonságát. Válassza a 6554E1 ablakemelőt, és győződjön meg arról, hogy autója optimális állapotban marad.

További információk

Tömeg 0,4 kg