Hőmérséklet érzékelő Citroën Peugeot 6445XF

6 000 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 6445XF

7 készleten

Cikkszám: 6009-N14_K25a Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Érzékelő a beltéri levegő hőmérsékletéhez
CITROEN és PEUGEOT autókhoz

Megbízható és jó minőségű hőmérséklet-érzékelőt keres Citroën vagy Peugeot autójához? A Citroën Peugeot 6445XF hőmérséklet-érzékelő ideális választás az ilyen márkájú autók tulajdonosai és javítói számára, akik a belső levegő hőmérsékletének pontos mérését szeretnék biztosítani. Ez a magas műszaki állapotú használt autóalkatrész tökéletesen helyettesíti az eredeti alkatrészt és kiváló ár/teljesítmény arányt kínál.

Ennek az érzékelőnek a telepítése viszonylag egyszerű és nem időigényes, amit mind a professzionális autószerelők, mind az otthoni barkácsolók értékelni fognak. Ezt a szenzoros modellt úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen és zökkenőmentesen kommunikáljon a jármű elektronikus rendszerével, kiküszöbölve a helytelen hőmérséklet-leolvasások vagy egyéb műszaki problémák lehetőségét.

Műszaki információk

  • Gyártó: Citroën és Peugeot OEM
  • Modell: Több modellel kompatibilis, különösen a Peugeot 307-el
  • Termékkódok: 6445XF
  • Egyéb számok: Ezt az érzékelőt a többi Citroën és Peugeot járműmodell OEM-számairól is ismerik

Ha gyakran javít vagy szervizel Citroën és Peugeot autókat, a 6445XF hőmérséklet-érzékelő elengedhetetlen kiegészítője műhelyének. Pontos teljesítménye biztosítja, hogy járművének belső légkondicionálása mindig optimálisan működjön, növelve a vezetési kényelmet minden időjárási körülmény között.

Ne feledje, hogy használt alkatrészek vásárlásakor fontos ellenőrizni azok állapotát és pontosságát, ezért szakembereink minden érzékelőt gondosan ellenőriznek, hogy megfeleljenek az Ön elvárásainak és igényeinek. Szerezzen be egy Citroën Peugeot 6445XF hőmérséklet-érzékelőt még ma, és győződjön meg arról, hogy autója készen áll a modern forgalom minden kihívására.

További információk

Tömeg 0,3 kg