Utasoldali légzsák kapcsoló Citroën Peugeot 96392531XT 8216K4

7 300 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 96392531XT 8216K4 NFP

2 készleten

Leírás

Utasoldali légzsák kapcsoló CITROEN PEUGEOT autókhoz
Tesztelve és működőképes
PEUGEOT 307-ből származik

A Citroën Peugeot utasoldali légzsák kapcsolója elengedhetetlen alkatrésze az autó biztonságának. Ez a használt alkatrész közvetlenül a Peugeot 307 modellből származik, azonban számos Citroën és Peugeot modellel kompatibilis. Ha megbízható cserét keres az eredeti kapcsolóhoz, ez a termék a tökéletes választás az Ön számára.

A kapcsoló működőképességének értékesítése előtti ellenőrzése biztosítja, hogy egy teljesen működőképes alkatrészt kapjon, amely készen áll a telepítésre. Ezt az utasoldali légzsákkapcsolót tesztelték, és megerősítették, hogy megfelelően működik, maximális biztonságot és kényelmet biztosítva.

Műszaki információk:
Gyártó: PSA Citroën Peugeot
Modell: Főleg Peugeot 307-tel kompatibilis
Termékkódok: 96392531XT, 8216K4
Egyéb számok: NFP (nem eredeti alkatrész, teljesen működőképes)
A kapcsolót kifejezetten az egyszerű cserére tervezték, amit a professzionális autószerelők és az otthoni barkácsolók egyaránt értékelni fognak.

Ez a rész a légzsákrendszer fontos eleme, amely biztosítja az utasoldali légzsák megfelelő és időben történő aktiválását baleset esetén. Ha járműve légzsákrendszere meggyengül vagy megsérül, ütközés esetén az alkatrész időben történő cseréje kritikus lehet az Ön biztonsága szempontjából.

A régi alkatrész cseréje ezzel a minőségi használt kapcsolóval jelentősen csökkentheti költségeit egy új alkatrész vásárlásához képest, miközben megőrzi a funkcionalitás és a biztonság azonos szintjét. Javasoljuk azonban, hogy a telepítéshez forduljon szakemberhez, aki garantálja a megfelelő összeszerelést és működést.

További információk

Tömeg 0,5 kg